info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro renunță la orice fel de taxe și comisioane de depunere pentru toate metodele de plată

8 noiembrie 2018, Londra. În 2018, ca parte a unui angajament ferm față de perfecționarea constantă a serviciilor, brokerul online FxPro a renunțat la toate taxele și comisioanele de depunere, pentru toate metodele de plată disponibile .

Noua politică, care a intrat în vigoare în Noiembrie 2018, evidențiază dorința companiei de a investi în implementarea noilor practici care îmbunătățesc condițiile de tranzacționare și, la rândul său, în îmbunatățirea experienței traderului.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"În ultimul an, FxPro a investit energic oferindu-le clienților săi cele mai sofisticate tehnologii și soluții de plată, care ne-au permis să renunțăm la taxele de depunere și, astfel, să le oferim clienților noștri experiența perfectă de tranzacționare."

FxPro așteaptă cu nerăbdare venirea anului 2019 pentru a le oferi clienților numeroase îmbunătățiri ale produselor și serviciilor pentru încă un an. Lista metodelor de plată este disponibilă aici .

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă