info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro renunță la orice fel de taxe și comisioane de depunere pentru toate metodele de plată

8 noiembrie 2018, Londra. În 2018, ca parte a unui angajament ferm față de perfecționarea constantă a serviciilor, brokerul online FxPro a renunțat la toate taxele și comisioanele de depunere, pentru toate metodele de plată disponibile .

Noua politică, care a intrat în vigoare în Noiembrie 2018, evidențiază dorința companiei de a investi în implementarea noilor practici care îmbunătățesc condițiile de tranzacționare și, la rândul său, în îmbunatățirea experienței traderului.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"În ultimul an, FxPro a investit energic oferindu-le clienților săi cele mai sofisticate tehnologii și soluții de plată, care ne-au permis să renunțăm la taxele de depunere și, astfel, să le oferim clienților noștri experiența perfectă de tranzacționare."

FxPro așteaptă cu nerăbdare venirea anului 2019 pentru a le oferi clienților numeroase îmbunătățiri ale produselor și serviciilor pentru încă un an. Lista metodelor de plată este disponibilă aici .

Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960