Noile Numire Aduc o Viziune Globală Unică

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi numirile lui Michael Derks, în calitate de Director Strategii și a lui Simon Smith, în calitate de Director Economic.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi numirile lui Michael Derks, în calitate de Director Strategii și a lui Simon Smith, în calitate de Director Economic. Aceste două numiri vor aduce o perspectivă globală unică brandului FxPro și le va oferi clienților o perspectivă și o analiză mai aprofundată a piețelor din întreaga lume.

Michael Derks se alătură echipei FxPro având o experiență de 27 de ani ca investitor multidisciplinar, strateg și economist al pieței. Înainte de a se alătura FxPro, Michael a fost Director Strategii pentru Investiții la Arch Group (un boutique de management al investițiilor) și Director Global pe Venituri Fixe și Strategii FX la Commonwealth Bank of Australia din Londra. Michael a deținut, de asemenea, și pozițiile de Senior Market Strategist și Economist la Nomura Internațional și Deutsche Bank și are o experiență considerabilă în ceea ce privește valorile instituționale, birourile familiale, veniturile nete foarte ridicate, câștigurile nete ridicate și investitorii retail.

Un economist complet și un strateg al pieței financiare, Simon Smith se alătură echipei FxPro în calitate de Director Economic venind de la Thomson Reuters, unde a fost responsabil pentru construirea unei strategii de analiză a capacității de cross-market pentru dezvoltarea de noi produse. Are peste 17 ani de experiență în calitate de economist și strateg al pieței financiare globale, experiență câștigată în funcția de Economist Șef și Strateg la Weavering Capital Ltd, în calitate de șef al Veniturilor Fixe la 4Cast Ltd și în calitate de Analist Administrare a Venitulurilor Fixe Europene la MMS International.

Panagiotis Xydas, Director Executiv FxPro, a comentat,

"FxPro este încântat să aibă doi astfel de experți experimentați în piața de specialitate, care se alătură echipei noastre într-o perioadă de creștere extraordinară pentru afacerea noastră. Aceste numiri la nivel de Seniori și de o mare anvergură demonstrează intenția FxPro de a-și dezvolta aptitudinile de cercetare și investiții. Natura rapidă a piețelor FX, combinată cu capacitățile de tranzacționare 24/5 ale platformei FxPro, înseamnă că este esențial să ne dotăm baza de traderi, atât de diversificată la nivel global, cu cele mai bune informații posibile pentru a lua decizii de investiții cât mai bine informate. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă