info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Noile Numire Aduc o Viziune Globală Unică

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi numirile lui Michael Derks, în calitate de Director Strategii și a lui Simon Smith, în calitate de Director Economic.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi numirile lui Michael Derks, în calitate de Director Strategii și a lui Simon Smith, în calitate de Director Economic. Aceste două numiri vor aduce o perspectivă globală unică brandului FxPro și le va oferi clienților o perspectivă și o analiză mai aprofundată a piețelor din întreaga lume.

Michael Derks se alătură echipei FxPro având o experiență de 27 de ani ca investitor multidisciplinar, strateg și economist al pieței. Înainte de a se alătura FxPro, Michael a fost Director Strategii pentru Investiții la Arch Group (un boutique de management al investițiilor) și Director Global pe Venituri Fixe și Strategii FX la Commonwealth Bank of Australia din Londra. Michael a deținut, de asemenea, și pozițiile de Senior Market Strategist și Economist la Nomura Internațional și Deutsche Bank și are o experiență considerabilă în ceea ce privește valorile instituționale, birourile familiale, veniturile nete foarte ridicate, câștigurile nete ridicate și investitorii retail.

Un economist complet și un strateg al pieței financiare, Simon Smith se alătură echipei FxPro în calitate de Director Economic venind de la Thomson Reuters, unde a fost responsabil pentru construirea unei strategii de analiză a capacității de cross-market pentru dezvoltarea de noi produse. Are peste 17 ani de experiență în calitate de economist și strateg al pieței financiare globale, experiență câștigată în funcția de Economist Șef și Strateg la Weavering Capital Ltd, în calitate de șef al Veniturilor Fixe la 4Cast Ltd și în calitate de Analist Administrare a Venitulurilor Fixe Europene la MMS International.

Panagiotis Xydas, Director Executiv FxPro, a comentat,

"FxPro este încântat să aibă doi astfel de experți experimentați în piața de specialitate, care se alătură echipei noastre într-o perioadă de creștere extraordinară pentru afacerea noastră. Aceste numiri la nivel de Seniori și de o mare anvergură demonstrează intenția FxPro de a-și dezvolta aptitudinile de cercetare și investiții. Natura rapidă a piețelor FX, combinată cu capacitățile de tranzacționare 24/5 ale platformei FxPro, înseamnă că este esențial să ne dotăm baza de traderi, atât de diversificată la nivel global, cu cele mai bune informații posibile pentru a lua decizii de investiții cât mai bine informate. "
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960