Investe╚Öte ├«n mod responsabil Investe╚Öte ├«n mod responsabilInveste╚Öte ├«n mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui s─â iei ├«n considerare dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi pierzi banii.CFD-urile ╚Öi Pariurile Spread sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii datorit─â efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci c├ónd tranzac╚Ťioneaz─â CFD-uri ╚Öi Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui s─â te g├ónde╚Öti dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi Parierea Spread ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investe╚Öte Responsabil: Tranzac╚Ťionarea de CFD-uri implic─â riscuri semnificative.

Jim Sutcliffe Numit Președinte

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker la nivel mondial ├«n domeniul FX ╚Öi CFD, anun╚Ť─â ast─âzi numirea lui Jim Sutcliffe ├«n calitate de Pre╚Öedinte f─âr─â Atribu╚Ťii Executive. Acesta ╚Öi-a asumat rolul ├«nc─â din Iunie 2010.

Jim Sutcliffe aduce o vast─â experien╚Ť─â interna╚Ťional─â, acumulat─â ├«n peste 30 de ani, la unele dintre cele mai importante nume de pe pia╚Ť─â. S-a al─âturat companiei Prudential ├«n calitate de actuar ├«n anul 1976 ╚Öi a continuat s─â de╚Ťin─â o serie de roluri de conducere ├«n Marea Britanie ╚Öi ├«n filialele sale americane, culmin├ónd cu func╚Ťia de CEO al Prudential UK ├«n perioada 1994-1997. De asemenea, a fost vicepre╚Öedinte al companiei Liberty International plc din 1997 p├ón─â ├«n 1999 , acum Capital Shopping Centers Group plc, una dintre companiile de top din Marea Britanie listate ├«n FTSE 100.

Jim Sutcliffe Fost Director Executiv al Old Mutual PLC

Cel mai recent, domnul Sutcliffe a fost CEO al Old Mutual plc de la ├«nceputul anului 2001 ╚Öi p├ón─â la jum─âtatea anului 2008. ├Än rolul s─âu ├«n supraveghetor al acestei companii FTSE 100 de asigur─âri de via╚Ť─â ╚Öi de administrare a activelor la nivel interna╚Ťional, el a fost responsabil pentru cre╚Öterea afacerilor la nivel interna╚Ťional ├«n toat─â Asia, Europa ╚Öi S.U.A., precum ╚Öi de consolidarea activit─â╚Ťii de asigur─âri ╚Öi bancare din Africa de Sud.

Jim Sutcliffe este ├«n prezent consilier principal al CVC Capital Partners, director f─âr─â atribu╚Ťii executive al Lonmin plc ╚Öi Sun Life Canada, director al Consiliului de Raportare Financiar─â, precum ╚Öi pre╚Öedinte la Board of Standards Actuarial. De asemenea, a fost director al Trustului Nelson Mandela Legacy Trust (UK).

Panagiotis Xydas, Director Executiv FxPro, a comentat,

"FxPro este ├«nc├óntata s─â fac─â aceast─â numire at├ót de important─â. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â-l primim pe Jim ├«n echipa noastr─â ╚Öi s─â profit─âm de vasta sa experien╚Ť─â ├«n favoarea afacerii noastre, care se afl─â ├«ntr-o perioad─â de cre╚Ötere ╚Öi dezvoltare interesant─â. 2010 se transform─â ├«ntr-un an interesant ╚Öi nu am nicio ├«ndoial─â c─â Jim va aduce o contribu╚Ťie important─â ╚Öi valoroas─â, deoarece FxPro continu─â s─â-╚Öi dezvolte posibilit─â╚Ťile ├«n ceea ce prive╚Öte ├«ndeplinirea scopului de a fi ├«n fruntea acestei pie╚Ťe. "