info
Investește în mod responsabil riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Jim Sutcliffe Numit Președinte

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker la nivel mondial în domeniul FX și CFD, anunță astăzi numirea lui Jim Sutcliffe în calitate de Președinte fără Atribuții Executive. Acesta și-a asumat rolul încă din Iunie 2010.

Jim Sutcliffe aduce o vastă experiență internațională, acumulată în peste 30 de ani, la unele dintre cele mai importante nume de pe piață. S-a alăturat companiei Prudential în calitate de actuar în anul 1976 și a continuat să dețină o serie de roluri de conducere în Marea Britanie și în filialele sale americane, culminând cu funcția de CEO al Prudential UK în perioada 1994-1997. De asemenea, a fost vicepreședinte al companiei Liberty International plc din 1997 până în 1999 , acum Capital Shopping Centers Group plc, una dintre companiile de top din Marea Britanie listate în FTSE 100.

Jim Sutcliffe Fost Director Executiv al Old Mutual PLC

Cel mai recent, domnul Sutcliffe a fost CEO al Old Mutual plc de la începutul anului 2001 și până la jumătatea anului 2008. În rolul său în supraveghetor al acestei companii FTSE 100 de asigurări de viață și de administrare a activelor la nivel internațional, el a fost responsabil pentru creșterea afacerilor la nivel internațional în toată Asia, Europa și S.U.A., precum și de consolidarea activității de asigurări și bancare din Africa de Sud.

Jim Sutcliffe este în prezent consilier principal al CVC Capital Partners, director fără atribuții executive al Lonmin plc și Sun Life Canada, director al Consiliului de Raportare Financiară, precum și președinte la Board of Standards Actuarial. De asemenea, a fost director al Trustului Nelson Mandela Legacy Trust (UK).

Panagiotis Xydas, Director Executiv FxPro, a comentat,

"FxPro este încântata să facă această numire atât de importantă. Așteptăm cu nerăbdare să-l primim pe Jim în echipa noastră și să profităm de vasta sa experiență în favoarea afacerii noastre, care se află într-o perioadă de creștere și dezvoltare interesantă. 2010 se transformă într-un an interesant și nu am nicio îndoială că Jim va aduce o contribuție importantă și valoroasă, deoarece FxPro continuă să-și dezvolte posibilitățile în ceea ce privește îndeplinirea scopului de a fi în fruntea acestei piețe. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă