FxPro Câștigă Premiul de Cea mai Bună Platformă de Tranzacționare la Premiile The Prestigious Investors Chronicle And Financial Times Investment Awards 2013.

4 Decembrie 2013, Londra. Meritele FxPro Group Ltd (FxPro), brokerul 100% de tip Model Agenție FX și lider în furnizarea de platforme avansate de tranzacționare și comerț inovativ, au fost recunoscute de către cititorii Investors Chronicle și Financial Times, care, în cadrul unui vot public, au acordat companiei FxPro titlul de Cea mai Bună Platformă de Tranzacționare FX . În ultimele luni, FxPro s-a bucurat de multe laude din partea câtorva organisme industriale bine respectate, câștigând multe premii similare.

"Câștigarea premiului Financial Times Investment Award pentru Cea mai Bună Platformă de Tranzacționare FX cimentează statutul FxPro că pionier al industriei. Ne străduim să le oferim tuturor comercianților platforme eficiente, personalizabile, care nu numai că întrunesc, ci și depășesc nevoile lor de tranzacționare. Odată cu lansarea FxPro SuperTrader, am răspuns solicitărilor clienților noștri pentru a le furniza o platformă care utilizează controale stricte de gestionare a riscurilor, permițându-le să investească rapid și ușor în strategii care se potrivesc preferințelor lor de tranzacționare. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro .

FxPro le oferă clienților flexibilitatea de a utiliza trei platforme de tranzacționare: FxPro MetaTrader 4, FxPro cTrader, două dintre ele adresându-se traderilor manuali și algoritmi și am lansat de curând și platforma de investiții FxPro SuperTrader . Cu FxPro SuperTrader, clienții pot copia strategiile evaluate de risc ale liderilor de tranzacționare aprobați, creând în același timp un portofoliu de strategii de succes (mai multe informații pe

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă