info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Câștigă Premiul de Cea mai Bună Platformă de Tranzacționare la Premiile The Prestigious Investors Chronicle And Financial Times Investment Awards 2013.

4 Decembrie 2013, Londra. Meritele FxPro Group Ltd (FxPro), brokerul 100% de tip Model Agenție FX și lider în furnizarea de platforme avansate de tranzacționare și comerț inovativ, au fost recunoscute de către cititorii Investors Chronicle și Financial Times, care, în cadrul unui vot public, au acordat companiei FxPro titlul de Cea mai Bună Platformă de Tranzacționare FX . În ultimele luni, FxPro s-a bucurat de multe laude din partea câtorva organisme industriale bine respectate, câștigând multe premii similare.

"Câștigarea premiului Financial Times Investment Award pentru Cea mai Bună Platformă de Tranzacționare FX cimentează statutul FxPro că pionier al industriei. Ne străduim să le oferim tuturor comercianților platforme eficiente, personalizabile, care nu numai că întrunesc, ci și depășesc nevoile lor de tranzacționare. Odată cu lansarea FxPro SuperTrader, am răspuns solicitărilor clienților noștri pentru a le furniza o platformă care utilizează controale stricte de gestionare a riscurilor, permițându-le să investească rapid și ușor în strategii care se potrivesc preferințelor lor de tranzacționare. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro .

FxPro le oferă clienților flexibilitatea de a utiliza trei platforme de tranzacționare: FxPro MetaTrader 4, FxPro cTrader, două dintre ele adresându-se traderilor manuali și algoritmi și am lansat de curând și platforma de investiții FxPro SuperTrader . Cu FxPro SuperTrader, clienții pot copia strategiile evaluate de risc ale liderilor de tranzacționare aprobați, creând în același timp un portofoliu de strategii de succes (mai multe informații pe

Înapoi la toate Comunicatele de Presă
Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960