info
Investește în mod responsabil riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Câștigă Premiul "Cel mai Bun Broker Globar ECN" la ediția 2012 a World Finance Foreign Exchange Awards

FxPro câștigă premiile World Exchange pentru anul 2012 - Cel mai Bun Broker ECN Global

FxPro Financial Services Ltd ("FxPro"), un lider mondial în domeniul forex, a anunțat astăzi câștigarea premiului de Cel mai Bun Broker Global ECN 2012, în cadrul prestigioasei ceremonii de decernare a Premiilor World Finance Foreign Exchange Awards.

Platforma cTrader a FxPro a fost recunoscută drept cea mai bună soluție ECN atât pentru traderii de tip retail, cât și pentru cei instituționali, iar soluțiile sale inovatoare și aptitudinile tehnologice avansate au primit laude din partea juraților.

Premiile World Finance Foreign Exchange Awards sunt cunoscute în întreaga presă financiară că punct de plecare pentru recunoașterea participanților majori pe piață de specialitate. Grupul de jurizare a Premiilor World Finance Foreign Exchange Awards a folosit o gamă largă de criterii pentru selectarea premiilor sale din 2012, aruncând un privire critică, derivată dintr-un jurnalism de afaceri colectiv de 230 de ani, asupra informațiilor exhaustive colectate de echipa de cercetare. Factorii cheie măsurați au inclus:

  • Serviciile și securitatea
  • Competivitatea prețurilor
  • Volumul de Tranzacționare și cota de piață
  • Inovația și originalitatea
  • Leadership-ul de piață
  • Asistență clienți
  • Puterea Financiară
  • Infrastructura de platforme și tehnologie
  • Nivelul transparenței reglementării
  • Buna administrare
 

Denis Sukhotin, fondatorul FxPro, a comentat:

"FxPro este încântat să anunțe că Premiile Finance Foreign Exchange Awards au însemnat selectarea noastră în dauna tuturor concurenților noștri, ca fiind" Cel mai Bun Broker Global ECN 2012 ". Platforma cTrader FxPro oferă acces complet ECN pe piețele de schimb valutar pentru traderii profesioniști și pentru cei noi. Noi direcționăm tranzacțiile către rețele ECN, ceea ce înseamnă că tranzacționezi direct cu bănci globale proeminente, eliberându-te de ineficiența modelelor de piață și deschizând ușa spre tranzacționarea transparentă într-un mediu live. Scopul nostru este să fim recunoscuți că brokerul FX preferat în întreaga lume și acest premiu este o dovadă a acestui fapt. "

Site-ul FxPro poate fi accesat la www.fxpro.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă