Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 79.58% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.52% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro a fost premiat cu titlul de "Cel mai de Încredere Broker al Anului"

În data de 19 decembrie, FxPro a devenit câștigătorul premiului Internațional Investor Award Winner și a fost numit "Cel mai de Încredere Broker al Anului (Global Markets)'.

Această distincție este confirmată cu siguranță de încrederea traderilor la nivel mondial: mai mult de 870.000 de conturi au fost deschise pe platforma FxPro până în prezent. p>

Premiul a fost acordat de prestigioasă revista “International Investor” . Acesta este un jurnal online și tipărit care oferă informații, de la piețele mondiale, analize din industrie, tendințele pieței, oportunități de investiții și interviuri la nivel de directorat.

În rândul audienței acestei reviste se numără investitorii instituționali, băncile private, CEO-urile și COO-urile corporațiilor de la nivel global. 'International Investor' are drept obiectiv principal furnizarea unei platforme care este ușor de înțeles în timp ce se implică în oportunitățile vaste oferite de panorama inspirată a schimbărilor constante din piață.