FxPro Dezvăluie un Instrument de Construire a Strategiei cu Adevărat Uimitor

22 Mai 2013, Londra, FxPro Group Ltd (FxPro), un broker global de frunte în industria FX, anunță lansarea FxPro Quant, un instrument de ultimă generație de tip Consultanți Experți (EA) Strategy Builder. FxPro Quant este un produs revoluționar care le permite traderilor să-și dezvolte și să-și construiască proprii Consultanți Experți pentru platforma MT4, folosind funcții simple de tip "drag and drop" (tragere și plasare).

Sistemele de tranzacționare Algo, cum ar fi FxPro Quant, le permite traderilor: să identifice mai multe oportunități de tranzacționare; să construiască și să testeze strategiile de retur și să elimine efectiv emoțiile din deciziile de tranzacționare. FxPro deține propria resursă de cercetare internă * care arată că, în medie, traderii care folosesc un sistem de tranzacționare Algo se bucură de rezultate de tranzacționare de 5 ori mai bune și de venituri mai stabile decât cei care tranzacționează manual; chiar și așa, 87% dintre traderi continuă să tranzacționeze manual.

FxPro Quant Strategy Builder face ca tranzacționarea cu algo să fie accesibilă tuturor traderilor - nu necesită experiență de programare. Acest sistem avansat de tip Strategic Builder este un instrument vizual ușor de utilizat, care este simplu de folosit și vine cu strategii pre-stabilite și cu demonstrații simple, pe care traderii le pot personaliza pentru a se potrivi nevoilor lor de tranzacționare.

FxPro le oferă tuturor traderilor întreg nivelul de asistență de care au nevoie pentru a utiliza acest instrument de tranzacționare de neprețuit: un centru dedicat de asistență pentru EA, care este disponibil pentru orice întrebări pe care clienții le pot avea și un centru de învățare FxPro Quant care poate fi găsit pe site-ul companiei.

"Lansarea programului FxPro Quant Strategy Builder, ușor de utilizat, urmează celei mai recente introduceri a programului FxPro Vault, un instrument indispensabil de gestionare a riscurilor și a banilor. La FxPro, anticipăm nevoile clienților noștri și le oferim produsele și serviciile de care au nevoie pentru a deveni traderi care se bucură de un și mai mare succes; totul, de la Modelul nostru transparent de Agenție de executare a ordinelor și până la instrumente de tranzacționare avansate, cum ar fi Quant, este orientat spre atingerea acelui obiectiv. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă