info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Lansează MT5

26 Ianuarie 2015, Londra. FxPro este mândră să anunțe lansarea celei mai recente adăugiri la lista lor în creștere de platforme de tranzacționare, FxPro MetaTrader5, (MT5). Răspunzând dorințelor traderilor, brokerul FX de top din industrie se află în etapele finale de încorporare a acestei platforme în infrastructura lor de tranzacționare.

MT5 a fost conceput special pentru brokeri, permițându-le clienților să introducă ordine care sunt executate direct la piață. Dispune de o interfață de utilizator îmbunătățită, precum și de unele modificări notabile în comparație cu predecesoarea sa:

Acestea includ:
  • Adăugarea mai multor intervale de timp, indicatori tehnici și instrumente grafice
  • Îmbunătățirea opțiunii de comutare a contului
  • Abilitatea de a tranzacționa direct de la graficele tick
  • Informații reale privind adâncimea de piață
  • Mediu de dezvoltare integrată a EA-urilor

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a avut de spus despre noua platformă următoarele:

"Ascultăm mereu cererile clienților noștri, motiv pentru care am decis să lansăm FxPro MT5, care va deveni, fără îndoială, o nouă completare a flotei noastre de platforme existente, mai ales atunci când este însoțită de condițiile noastre de tranzacționare profesională și de politica de protecție împotriva balanței negative. "

FxPro se așteaptă să lanseze platforma MT5 în următoarele săptămâni.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă