info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro face Echipă cu Televiziunea Bloomberg TV

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un lider mondial în domeniul brokeraj-ului de FX și CFD, anunță lansarea unei serii gratuite de cursuri de educație globală cu Bloomberg Television ...

Pentru prima dată, rețeaua de televiziune Bloomberg din Europa, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific și America Latină va difuza seria de cursuri de master FX pe fluxurile sale de televiziune pentru a educa investitorii de pe piața mondială de tip FX. Cele 12 serii video vor oferi consultanță pentru investitorii de retail, informații independente furnizate de Bloomberg, date și sfaturi privind strategiile de tranzacționare pentru a ajuta traderii să exploateze beneficiile FX în cadrul portofoliului lor de investiții.

Seria de cursuri FX la nivel master la TV

Derulate de-a lungul unui an, cele 12 videoclipuri vor fi redate în mod alternativ de patru ori pe zi pe o varietate de subiecte care acoperă apetitul pentru risc, volatilitatea FX, psihologia tranzacțiilor și stoparea pierderilor. De asemenea, spectatorii vor putea afla gândurile specialiștilor Bloomberg FX, reporterilor și profesioniștilor respectați din acest domeniu, care le vor oferi o perspectivă asupra ultimelor evoluții și tendințe pe piețele monetare globale și care le vor oferi investitorilor o înțelegere mai bună asupra modului în care traderii FX profesioniști gândesc și operează .

Panagiotis Xydas, CEO FxPro, a comentat:

"FxPro a pus întotdeauna serviciile oferite clienților săi în centrul ofertei sale și continuăm să ne străduim să îmbunătățim aceste inițiative. Cea mai recentă serie de clase master, o prima colaborare cu Bloomberg TV în această industrie, este concepută pentru a educa și a informa traderii noștri cu privire la dinamică pieței valutare și cum aceștia pot să devină cu adevărat traderi forex, dotându-le cu cele mai bune informații posibile pentru a face investiții asumate pe baza unor decizii corecte."
"Suntem mândri că FxPro va sponsoriza conținutul educațional oferit de televiziunea Bloomberg. În calitate de canal de afaceri, care este lider în cadrul EMEA, ne-am construit reputația de a oferi publicului nostru informații cu caracter informativ și de încredere și suntem încântați să extindem acest lucru oferindu-le telespectatorilor un conținut educațional aprofundat ", a declarat Trevor Fellows, Șef Vânzări Publicitate pentru Bloomberg Multimedia.

Seria de cursuri master este, de asemenea, disponibilă pentru vizionare pe: http://www.youtube.com/view_play_list?p=C22CB775881FB7B3

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Director Marketing, FxPro Group
Înapoi la toate Comunicatele de Presă