FxPro face Echip─â cu Televiziunea Bloomberg TV

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un lider mondial ├«n domeniul brokeraj-ului de FX ╚Öi CFD, anun╚Ť─â lansarea unei serii gratuite de cursuri de educa╚Ťie global─â cu Bloomberg Television ...

Pentru prima dat─â, re╚Ťeaua de televiziune Bloomberg din Europa, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific ╚Öi America Latin─â va difuza seria de cursuri de master FX pe fluxurile sale de televiziune pentru a educa investitorii de pe pia╚Ťa mondial─â de tip FX. Cele 12 serii video vor oferi consultan╚Ť─â pentru investitorii de retail, informa╚Ťii independente furnizate de Bloomberg, date ╚Öi sfaturi privind strategiile de tranzac╚Ťionare pentru a ajuta traderii s─â exploateze beneficiile FX ├«n cadrul portofoliului lor de investi╚Ťii.

Seria de cursuri FX la nivel master la TV

Derulate de-a lungul unui an, cele 12 videoclipuri vor fi redate ├«n mod alternativ de patru ori pe zi pe o varietate de subiecte care acoper─â apetitul pentru risc, volatilitatea FX, psihologia tranzac╚Ťiilor ╚Öi stoparea pierderilor. De asemenea, spectatorii vor putea afla g├óndurile speciali╚Ötilor Bloomberg FX, reporterilor ╚Öi profesioni╚Ötilor respecta╚Ťi din acest domeniu, care le vor oferi o perspectiv─â asupra ultimelor evolu╚Ťii ╚Öi tendin╚Ťe pe pie╚Ťele monetare globale ╚Öi care le vor oferi investitorilor o ├«n╚Ťelegere mai bun─â asupra modului ├«n care traderii FX profesioni╚Öti g├óndesc ╚Öi opereaz─â .

Panagiotis Xydas, CEO FxPro, a comentat:

"FxPro a pus ├«ntotdeauna serviciile oferite clien╚Ťilor s─âi ├«n centrul ofertei sale ╚Öi continu─âm s─â ne str─âduim s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim aceste ini╚Ťiative. Cea mai recent─â serie de clase master, o prima colaborare cu Bloomberg TV ├«n aceast─â industrie, este conceput─â pentru a educa ╚Öi a informa traderii no╚Ötri cu privire la dinamic─â pie╚Ťei valutare ╚Öi cum ace╚Ötia pot s─â devin─â cu adev─ârat traderi forex, dot├óndu-le cu cele mai bune informa╚Ťii posibile pentru a face investi╚Ťii asumate pe baza unor decizii corecte."
"Suntem m├óndri c─â FxPro va sponsoriza con╚Ťinutul educa╚Ťional oferit de televiziunea Bloomberg. ├Än calitate de canal de afaceri, care este lider ├«n cadrul EMEA, ne-am construit reputa╚Ťia de a oferi publicului nostru informa╚Ťii cu caracter informativ ╚Öi de ├«ncredere ╚Öi suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â extindem acest lucru oferindu-le telespectatorilor un con╚Ťinut educa╚Ťional aprofundat ", a declarat Trevor Fellows, ╚śef V├ónz─âri Publicitate pentru Bloomberg Multimedia.

Seria de cursuri master este, de asemenea, disponibil─â pentru vizionare pe: http://www.youtube.com/view_play_list?p=C22CB775881FB7B3

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă