FxPro SuperTrader - o Platformă de Investiții Revoluționară

- - Acest serviciu este întrerupt momentan - -

17 Octombrie 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), brokerul 100% Model tip Agenție FX, anunță lansarea programului FxPro SuperTrader *, o platformă de investiții de ultimă oră care le permite traderilor să-și diversifice investițiile în FX prin crearea unui portofoliu de strategii de înaltă performanță de la un grup de elită de traderi de top.

Prin Modelul său inovativ de Agenție, FxPro și-a aliniat cu succes interesele cu cele ale clienților săi. FxPro SuperTrader , prima platformă de investiții care funcționează exclusiv cu Modelul tip Agenție și fără niciun fel de conflicte de interese în ceea ce privește executarea ordinelor, se bazează pe abordarea companiei, orientată spre client și pe transparență în tranzacționare. FxPro dorește ca ai săi clienții să aibă parte de profit și le oferă instrumente avansate precum FxPro SuperTrader, care sunt proiectate pentru a îmbunătăți rezultatele tranzacționării.

Cu FxPro SuperTrader investitorii pot să:

  • Analizeze strategiile prin statistici de performanță în timp real, evaluări de risc și să copieze date;
  • Controleze în mod eficient alocarea fondurilor pentru strategiile de schimb valutar ce sunt testate cu strictețe;
  • Aloce fonduri pentru numeroasele strategii sau pur și simplu să le monitorizeze prin intermediul Listei de Urmărire;
  • Gestioneze riscul prin aplicarea oprirea pierderilor și a stopării acestora pentru a se asigura că sunt blocate câștigurile.

Strategiile liderilor de tranzacționare aprobați sunt monitorizate în mod continuu pentru a se asigura respectarea criteriilor de coerență și de performanță. Ușurința în utilizare și funcționalitatea privind gestionarea riscurilor sunt metode revoluționare care evidențiază într-adevăr acest nou instrument FxPro față de ceea ce oferă concurența.

"Investiția vizează diversificarea expunerii clientului la o gamă largă de clase de active. FxPro SuperTrader le permite clienților să controleze riscul prin stabilirea parametrilor cheie de risc înainte de alocarea rapidă și ușoară a fondurilor pentru strategiile profitabile de tranzacționare FX. Ca întotdeauna, Modelul tip Agenție FxPro se asigură de faptul că ai noștri clienți beneficiază de cel mai bun preț disponibil de la un grup de furnizori de lichidități de vârf. " Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro.

* Inițial, FxPro SuperTrader va fi disponibil numai pentru clienții FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă