FxPro Quant - Revoluționarea Tranzacțiilor Automate

19 Februarie 2015, Londra. Folosind o interfață de tip "drag and drop" ușor de utilizat, programul revoluționar Quang Strategy Builder de la FxPro le permite utilizatorilor să își creeze propriile strategii de tranzacționare automată vizualizând modul în care indicatorii tehnici, funcțiile logice și operatorii matematici interacționează între ei. În acest fel, algoritmii de tranzacționare complecși pot fi creați fără utilizarea unui limbaj de codare. Versiunea nouă a companiei cuprinde o serie de îmbunătățiri semnificative, fiind disponibilă gratuită pentru toți utilizatorii, subliniind faptul că FxPro este întotdeauna de partea clienților săi.

"Quant a fost foarte bine primit de către traderi și această nouă versiune promite să le aducă și mai multă funcționalitate. În afara unui design actualizat, am adăugat tab-uri care le permit utilizatorilor să lucreze cu mai multe strategii în mod simultan, cu funcții de căutare și zoom, pe baza de culori de link-uri și acum strategiile Quant pot fi salvate atât ca MT4 EA, cât și ca roboți cTrader. Toate aceste caracteristici sunt disponibile în mod gratuit pentru toți traderii din noul nostru portal FxPro Quant, indiferent dacă au un cont cu FxPro sau nu. Suntem atât de încrezători în calitatea instrumentelor noastre de tranzacționare, încât suntem bucuroși să le punem la dispoziția tuturor. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

Cea mai nouă versiune a constructorului de strategii Quant de la FxPro este acum live și disponibilă la http://quant.fxpro.co.uk.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă