info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 74.02% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 77.37% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Promite Sprijin Financiar

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker de retail la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi că se angajează să ofere un sprijin financiar substanțial în favoarea Telethon 2010, către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru și către Asociația pentru Distrofie Musculară din Cipru.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker de retail la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi că se angajează să ofere un sprijin financiar substanțial în favoarea Telethon 2010, către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru și către Asociația pentru Distrofie Musculară din Cipru. Încasările provenite din donații vor fi utilizate pentru a spori gradul de conștientizare a opiniei publice cu privire la problemele pacienților care suferă de boli neurologice și genetice și pentru a finanța activitatea științifică și socială în curs de desfășurare, în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor afectate.

"Teledonul Cipriot 2010 ne oferă posibilitatea pentru a influența în mod pozitiv viața celor din comunitatea noastră, la scară largă și pentru a susține o cauză pentru care avem o mare pasiune", a declarat Panagiotis Xydas, CEO FxPro . "Unul dintre principiile fundamentale ale FxPro este a dărui înapoi tuturor comunităților în care ne desfășurăm activitatea. În calitate de întreprindere cu sediul în Cipru, cu sedii în șapte țări și cu o bază de clienți globală care cuprinde mai mult de 120 de țări, considerăm îndeplinirea acestei valori ca fiind o sarcină dificilă. Dar, în orice caz, aceasta este o sarcină pe care ne angajăm să o respectăm cu sinceritate. "

Sprijinul reînnoit al companiei către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru este doar o componentă a campaniei noastre de responsabilitate socială. FxPro are proiecte care sprijină Green Clean în Limassol, restaurarea unei mănăstiri în Burgundia, Franța, sprijinirea unui spital pentru copii din Moscova și construirea unui gimnaziu pe lângă o casă de copii din Podolsk, Rusia. De asemenea, FxPro utilizează fondurile sale pentru a oferi burse pentru sprijinirea tinerilor bărbați și femei care desfășoară studii universitare în întreaga lume.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă