info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Promite Sprijin Financiar

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker de retail la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi că se angajează să ofere un sprijin financiar substanțial în favoarea Telethon 2010, către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru și către Asociația pentru Distrofie Musculară din Cipru.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker de retail la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi că se angajează să ofere un sprijin financiar substanțial în favoarea Telethon 2010, către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru și către Asociația pentru Distrofie Musculară din Cipru. Încasările provenite din donații vor fi utilizate pentru a spori gradul de conștientizare a opiniei publice cu privire la problemele pacienților care suferă de boli neurologice și genetice și pentru a finanța activitatea științifică și socială în curs de desfășurare, în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor afectate.

"Teledonul Cipriot 2010 ne oferă posibilitatea pentru a influența în mod pozitiv viața celor din comunitatea noastră, la scară largă și pentru a susține o cauză pentru care avem o mare pasiune", a declarat Panagiotis Xydas, CEO FxPro . "Unul dintre principiile fundamentale ale FxPro este a dărui înapoi tuturor comunităților în care ne desfășurăm activitatea. În calitate de întreprindere cu sediul în Cipru, cu sedii în șapte țări și cu o bază de clienți globală care cuprinde mai mult de 120 de țări, considerăm îndeplinirea acestei valori ca fiind o sarcină dificilă. Dar, în orice caz, aceasta este o sarcină pe care ne angajăm să o respectăm cu sinceritate. "

Sprijinul reînnoit al companiei către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru este doar o componentă a campaniei noastre de responsabilitate socială. FxPro are proiecte care sprijină Green Clean în Limassol, restaurarea unei mănăstiri în Burgundia, Franța, sprijinirea unui spital pentru copii din Moscova și construirea unui gimnaziu pe lângă o casă de copii din Podolsk, Rusia. De asemenea, FxPro utilizează fondurile sale pentru a oferi burse pentru sprijinirea tinerilor bărbați și femei care desfășoară studii universitare în întreaga lume.

Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960