FxPro Promite Sprijin Financiar

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker de retail la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi că se angajează să ofere un sprijin financiar substanțial în favoarea Telethon 2010, către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru și către Asociația pentru Distrofie Musculară din Cipru.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un important broker de retail la nivel mondial în domeniul FX și CFD, a anunțat astăzi că se angajează să ofere un sprijin financiar substanțial în favoarea Telethon 2010, către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru și către Asociația pentru Distrofie Musculară din Cipru. Încasările provenite din donații vor fi utilizate pentru a spori gradul de conștientizare a opiniei publice cu privire la problemele pacienților care suferă de boli neurologice și genetice și pentru a finanța activitatea științifică și socială în curs de desfășurare, în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor afectate.

"Teledonul Cipriot 2010 ne oferă posibilitatea pentru a influența în mod pozitiv viața celor din comunitatea noastră, la scară largă și pentru a susține o cauză pentru care avem o mare pasiune", a declarat Panagiotis Xydas, CEO FxPro . "Unul dintre principiile fundamentale ale FxPro este a dărui înapoi tuturor comunităților în care ne desfășurăm activitatea. În calitate de întreprindere cu sediul în Cipru, cu sedii în șapte țări și cu o bază de clienți globală care cuprinde mai mult de 120 de țări, considerăm îndeplinirea acestei valori ca fiind o sarcină dificilă. Dar, în orice caz, aceasta este o sarcină pe care ne angajăm să o respectăm cu sinceritate. "

Sprijinul reînnoit al companiei către Institutul de Neurologie și Genetică din Cipru este doar o componentă a campaniei noastre de responsabilitate socială. FxPro are proiecte care sprijină Green Clean în Limassol, restaurarea unei mănăstiri în Burgundia, Franța, sprijinirea unui spital pentru copii din Moscova și construirea unui gimnaziu pe lângă o casă de copii din Podolsk, Rusia. De asemenea, FxPro utilizează fondurile sale pentru a oferi burse pentru sprijinirea tinerilor bărbați și femei care desfășoară studii universitare în întreaga lume.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă