FxPro își Menține Angajamentul față de Educația Traderilor

21 Martie 2018, Londra. În anul 2017, ca parte a unui angajament pe termen lung stabilit pentru a le furniza traderilor materiale educaționale cuprinzătoare, brokerul online FxPro a lansat seria de de webinarii și seminarii de tranzacționare "Învață de la un Profesionist".

Sesiunile au fost primite în mod excepțional de către investitorii care doresc să-și extindă înțelegerea curentă a tranzacțiilor online și s-au dovedit a fi un succes major în diferite regiuni. Seria "Învață de la un Profesionist", care continuă să se deruleze și în 2018, a inclus până acum seminarii în 3 țări și webinarii în italiană, spaniolă, germană, arabă, chineză și rusă, din moment ce FxPro continuă să ajute traderii din întreaga lume să dezvolte cunoștințele despre piețele financiare.

Găzduita de diverși experți în domeniu, inclusiv Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partidei și Mohamed Elghobary, seria "Învață de la un Profesionist" acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv concepte de tranzacționare, analiza evenimentelor economice, strategii de tranzacționare pentru instrumentele cheie, căderile majore ale tiparelor de diagramă și cum să utilizezi indicatorii tehnici popularu pentru a lua decizii de tranzacționare informate.

Până în prezent, numărul total de seminarii și webinarii este de peste 50, seria "Învață de la un Profesionist" fiind extrem de apreciată de peste 2500 de traderi. Bazându-ne pe această recepție pozitivă, așteptăm cu nerăbdare să adăugăm noi seminare și webinarii pentru programul nostru din lunile următoare.

Elsy Rayess, Director Relații cu Clienții FxPro, a comentat:

"Am văzut întotdeauna educația ca o componentă centrală a ofertei noastre de la FxPro. Succesul continuu al seriei "Învață de la un Profesionist" demonstrează că seminariile și webinariile sunt un mod ideal de a-i atrage pe traderi, deoarece acestea oferă o abordare mult mai apropiată și reprezintă o oportunitate de a învăța despre piețele financiare de la profesioniștii din industrie."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă