FxPro Lansează Contul MT4 cu Executare la Piață și cu Spread-uri Scăzute

18 Mai 2016, Londra. În urmă extinderii gamei de produse, brokerul online FxPro își extinde acum paleta conturilor de tranzacționare, introducând MT4 cu executare la piața. Acest tip de cont și versiunea demo sunt disponibile tuturor clienților înregistrați, începând de astăzi, 18 Mai.

Cu acest cont, FxPro introduce, de asemenea, cele mai mici spread-uri care au apărut vreodată pe platforma MT4. În mod specific, clienții care doresc să tranzacționeze în mediul cunoscut al MT4, cu executare la piață, se pot aștepta la spread-uri mai mici pentru toate perechile de valută, precum și pentru mărfuri. Acest cont nou oferă, de asemenea, executarea multi-premiată a ordinului pe care FxPro o livrează pe întreaga sa gamă de platforme, iar ordinele sunt executate la prețul mediu ponderat în volum (VWAP), care este, în esență, cel mai bun preț de piață ce este disponibil, așa cum este prevăzut în pachetul furnizorilor de lichidități ai FxPro.

Contul FxPro MT4 cu executare la piață este destinat în primul rând clienților care preferă tranzacționarea pe platforma populară MT4, dar care doresc să se bucure și de beneficiile executării la piața. Clienții FxPro pot tranzacționa în continuare pe MT4 cu executare instant și cu spread-uri fixe sau variabile sau pot opta pentru un cont MT5 sau cTrader cu executare la piață.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"După ce am inspectat îndeaproape solicitările clienților noștri, am decis să continuăm să oferim executarea la piața pe platforma MT4, reducând și mai mult spread-urile noastre. Ne așteptăm că această dezvoltare să fie bine primită de către traderi. Ca întotdeauna, apreciem orice feedback din partea clienților noștri, deoarece vom continua să lucrăm pentru îmbunătățirea și extinderea gamei noastre de produse ".
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă