info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Lansează Contul MT4 cu Executare la Piață și cu Spread-uri Scăzute

18 Mai 2016, Londra. În urmă extinderii gamei de produse, brokerul online FxPro își extinde acum paleta conturilor de tranzacționare, introducând MT4 cu executare la piața. Acest tip de cont și versiunea demo sunt disponibile tuturor clienților înregistrați, începând de astăzi, 18 Mai.

Cu acest cont, FxPro introduce, de asemenea, cele mai mici spread-uri care au apărut vreodată pe platforma MT4. În mod specific, clienții care doresc să tranzacționeze în mediul cunoscut al MT4, cu executare la piață, se pot aștepta la spread-uri mai mici pentru toate perechile de valută, precum și pentru mărfuri. Acest cont nou oferă, de asemenea, executarea multi-premiată a ordinului pe care FxPro o livrează pe întreaga sa gamă de platforme, iar ordinele sunt executate la prețul mediu ponderat în volum (VWAP), care este, în esență, cel mai bun preț de piață ce este disponibil, așa cum este prevăzut în pachetul furnizorilor de lichidități ai FxPro.

Contul FxPro MT4 cu executare la piață este destinat în primul rând clienților care preferă tranzacționarea pe platforma populară MT4, dar care doresc să se bucure și de beneficiile executării la piața. Clienții FxPro pot tranzacționa în continuare pe MT4 cu executare instant și cu spread-uri fixe sau variabile sau pot opta pentru un cont MT5 sau cTrader cu executare la piață.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"După ce am inspectat îndeaproape solicitările clienților noștri, am decis să continuăm să oferim executarea la piața pe platforma MT4, reducând și mai mult spread-urile noastre. Ne așteptăm că această dezvoltare să fie bine primită de către traderi. Ca întotdeauna, apreciem orice feedback din partea clienților noștri, deoarece vom continua să lucrăm pentru îmbunătățirea și extinderea gamei noastre de produse ".
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960