FxPro își Mărește Oferta de Produse

1 Iunie 2015, Londra. Brokerul premiat FX FxPro este încântat să anunțe că și-a extins oferta de produse pentru a integra numeroase contracte pentru diferențe (CFD) adiționale, inclusiv numeroase acțiuni suplimentare *, indici, contracte futures pe mărfuri și energie. Mai precis, brokerul va oferi unele dintre cele mai populare și lichide acțiuni listate pe piețele franceze, britanice, germane și americane, noi indici spot cum ar fi indicele China 50 și USD, contracte futures pe energie și agricultură, inclusiv pe cacao și cafea, permițându-le astfel clienților să-și diversifice în continuare activitatea de tranzacționare, profitând în același timp de serviciile premiate ale FxPro. Aceste produse noi pot fi tranzacționate pe platforma FxPro MT4 și sunt disponibile începând cu data de 1 Iunie 2015.

Cunoscut pentru că funcționează ca un broker de tip Fără Intervenția Biroului de Tranzacționare, oferind o lichiditate de top și o tehnologie de executare superioară, FxPro se extinde și își îmbunătățește serviciile. Prin urmare, broker-ul a introdus aceste adaosuri atât de mult așteptate în gama sa de produse, în scopul satisfacerii nevoilor și obiectivelor investiționale ale clienților săi.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat această evoluție:

"Fiecare nou serviciu pe care îl oferim este condus de încercările noastre continue de a asigura condiții de tranzacționare mai bune pentru clienții noștri. După ce am observat o cerere crescândă de CFD-uri pe mai multe produse, am răspuns cu aceste noi adăugiri în efortul de a le oferi clienților noștri ocazia de a-și extinde activitățile de tranzacționare, beneficiind în același timp de avantajele platformelor noastre și de standardele înalte de executare. "
* Acțiunile sunt disponibile numai clienților FxPro Financial Services Limited
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă