info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Continuă să Crească și să se Întărească

4 Februarie 2015, Londra. Grupul FxPro anunță o serie de valori de funcționare esențiale care dezvăluie amploarea creșterii companiei. Unul dintre puținii brokeri care își onorează garanția de protecție împotriva balanței negative, această companie găzduiește un număr mare de traderi din întreaga industrie.

MoM (Decembrie 2014 - Ianuarie 2015)

  • Număr clienții noi a crescut cu 46%
  • Volumele au crescut cu 16%
  • Număr clienți activi a crescut cu 31% cu 44%

YoY (Ianuarie 2014 - Ianuarie 2015)

  • Număr clienții noi a crescut cu 87%
  • Volumele au crescut cu 28%
  • Număr clienți activi a crescut cu 32% cu 80%

Aceste valori indică puterea companiei în industria forex. Înregistrările noi și trasferurile de tip broker to broker continuă să năvălească pe adresele echipelor de asistență clienți și de back office din cadrul companiei.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat aceste valori încurajatoare:

"Suntem bucuroși să fim brokerul ales de foarte mulți traderi și continuăm să demonstrăm că putem crește. Executarea noastră, reputația, condițiile de tranzacționare excelente, precum și Garanția noastră de Protecție Împotriva Balanței Negative sunt factori determinanți pentru care din ce în ce mai mulți traderi ne aleg. Vă asigurăm că vom continua să fim brokerul ideal prin adăugarea de noi produse și prin respectarea angajamentelor față de clienții noștri. "
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960