Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Continuă să Crească și să se Întărească

4 Februarie 2015, Londra. Grupul FxPro anunță o serie de valori de funcționare esențiale care dezvăluie amploarea creșterii companiei. Unul dintre puținii brokeri care își onorează garanția de protecție împotriva balanței negative, această companie găzduiește un număr mare de traderi din întreaga industrie.

MoM (Decembrie 2014 - Ianuarie 2015)

• Număr clienții noi a crescut cu 46%
  • Volumele au crescut cu 16%
  • Număr clienți activi a crescut cu 31% cu 44%

YoY (Ianuarie 2014 - Ianuarie 2015)

• Număr clienții noi a crescut cu 87%
  • Volumele au crescut cu 28%
  • Număr clienți activi a crescut cu 32% cu 80%

Aceste valori indică puterea companiei în industria forex. Înregistrările noi și trasferurile de tip broker to broker continuă să năvălească pe adresele echipelor de asistență clienți și de back office din cadrul companiei.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat aceste valori încurajatoare:

"Suntem bucuroși să fim brokerul ales de foarte mulți traderi și continuăm să demonstrăm că putem crește. Executarea noastră, reputația, condițiile de tranzacționare excelente, precum și Garanția noastră de Protecție Împotriva Balanței Negative sunt factori determinanți pentru care din ce în ce mai mulți traderi ne aleg. Vă asigurăm că vom continua să fim brokerul ideal prin adăugarea de noi produse și prin respectarea angajamentelor față de clienții noștri. "