info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Dedicat Corectitudinii și Transparenței

7 Aprilie 2015, Londra. Un promotor puternic al serviciilor de transparență și de tranzacționare echitabilă, FxPro își menține angajamentul de a le oferi clienților săi nu numai raporturi și sprijinul complet în tranzacționare, ci și tehnologiile avansate de potrivire a ordinelor și de executare a acestora, care sunt în mod continuu modernizate. Ca broker de încredere pentru un număr tot mai mare de clienți din întreaga lume, FxPro are plăcerea de a anunța statisticile sale de derapaj pentru luna Martie:

  • Pozitiv=36%
  • La Cotație=36%
  • Negativ=28%

Deoarece FX este un produs OTC (Over-the-Counter), clienții pot beneficia de tranzacții executate la un preț diferit față de cel afișat la momentul respectiv. Operând ca broker hibrid, utilizând o tehnologie de executare a modelului de agenție fără intervenția biroului de tranzacționare, FxPro le permite clienților săi să acceseze lichiditate de top și să beneficieze atât de tehnologia de executare, cât și de garanția de protecție împotriva balanței negative, reducând totodată riscul operațional.

În legătură cu statisticile sale de derapaj, FxPro anunță, de asemenea, procentul de re-cotație pe care clienții l-au primit în Martie:

  • Re-cotație= 4,32%
  • Pozitiv=2%
  • Negativ=2.32%

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat aceste statistici încurajatoare:

"La FxPro suntem de mult timp susținători ai transparenței și corectitudinii în industria Forex și am muncit din greu pentru a eradica toate conflictele de interese dintre broker și client. Odată cu adoptarea unui model de agenție hibrid, le oferim clienților noștri, nu numai resurse educaționale și instrumente de tranzacționare superioare, ci și garanția siguranței fondurilor lor. Într-o industrie în care se consideră că acest derapaj este aproape întotdeauna împotriva clientului, suntem încântați să demonstrăm că nu este cazul în ceea ce ne privește. Pe măsură ce subiectul simetriei de derapaj este în centrul atenției tuturor, încurajăm și alți brokeri să fie la fel de transparenți în ceea ce privește statisticile lor de executare. "

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă