Angajamentele FxPro față de Clienți Rămân Neschimbate

17 Ianuarie 2015, Londra. & nbsp; Grupul FxPro ar dori să profite de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru răbdarea voastră care a urmat evenimentelor de pe piața de CHF de joi și să evidențieze respectarea angajamentele asumate față de clienții noștri.

- Ne onorăm promisiunile, iar protecția împotriva balanței negative continuă să fie aplicată pentru toate conturile de tranzacționare retail. Echipa noastră a lucrat pentru corectarea manuală a tuturor soldurilor negative care au rămas pe platformele noastre de tranzacționare. Acest proces ar trebui acum să fie complet.

Fondurile voastre rămân protejate și complet separate de capitalul pe care FxPro îl utilizează pentru a-și îndeplini cerințele de garanție.

- De asemenea, oferim transferuri de tip broker to broker pentru cei care doresc să-și retragă fondurile de la alți brokeri care întâmpină dificultăți.

Evenimentele de joi au fost deranjante pentru întreaga industrie, dar le-am răspuns rapid și cu calm. Vom continua să progresăm, oferindu-ți instrumente și servicii mai bune, prețuri și mai bune și cele mai profesioniste condiții din industrie.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă