info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Angajamentele FxPro față de Clienți Rămân Neschimbate

17 Ianuarie 2015, Londra. & nbsp; Grupul FxPro ar dori să profite de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru răbdarea voastră care a urmat evenimentelor de pe piața de CHF de joi și să evidențieze respectarea angajamentele asumate față de clienții noștri.

- Ne onorăm promisiunile, iar protecția împotriva balanței negative continuă să fie aplicată pentru toate conturile de tranzacționare retail. Echipa noastră a lucrat pentru corectarea manuală a tuturor soldurilor negative care au rămas pe platformele noastre de tranzacționare. Acest proces ar trebui acum să fie complet.

Fondurile voastre rămân protejate și complet separate de capitalul pe care FxPro îl utilizează pentru a-și îndeplini cerințele de garanție.

- De asemenea, oferim transferuri de tip broker to broker pentru cei care doresc să-și retragă fondurile de la alți brokeri care întâmpină dificultăți.

Evenimentele de joi au fost deranjante pentru întreaga industrie, dar le-am răspuns rapid și cu calm. Vom continua să progresăm, oferindu-ți instrumente și servicii mai bune, prețuri și mai bune și cele mai profesioniste condiții din industrie.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă