info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Premiat drept Cel mai Bun Broker FX pentru încă un An Consecutiv

13 Noiembrie 2018, Londra. Brokerul online, FxPro, a adăugat încă un titlu prestigios în vitrina sa de trofee, prin care se recunoaște și se recompensează eforturile vaste ale companiei. Pentru al șaselea an consecutiv, FxPro a fost recunoscut drept "Cel mai bun broker FX, 2018" de către Shares Awards.

În ultimii ani, FxPro și-a menținut atitudinea pozitivă și a înregistrat o creștere semnificativă a portofoliului de servicii și a extinderii geografice. În timp ce și-a construit un profil global, FxPro s-a aflat în fruntea promovării politicii de transparenței și a corectitudinii pe piața forex. Toate aceste eforturi au fost recunoscute și admirate de industrie, care a plasat în ultimul timp FxPro pe primele poziții.

Cu toate acestea, compania este întotdeauna dornică de mai mult și a subliniat că 2019 va fi un an mare pentru aceasta.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă