info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță Înregistrarea unui Număr Record de Tranzacții Executate Zilnic

4 Februarie 2015, Londra. După un început deosebit de ocupat al Noului An, atât în ​​ceea ce privește noii clienți, cât și activitatea de tranzacționare, FxPro Group anunță că a doborât toate recordurile pentru cele mai multe tranzacții executate, precum și pentru cel mai mare volum tranzacționat într-o singură zi.

Recordul anterior al companiei era de 124.778 tranzacții. În data de 3 februarie 2015, compania a doborât acest record, executând 199.397 tranzacții în 24 de ore, cu o creștere de 59,8% față de recordul anterior.

Activitatea de tranzacționare a zilei s-a văzut, de asemenea, ceea ce a determinat înregistrarea de către companie a unui volum de tranzacționare ridicat, din toate timpurile, cu o creștere de 13,8% față de recordul precedent.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a menționat următoarele:

"Acestea sunt cifre extrem de încurajatoare, mai ales că vârfurile noastre de record anterioare au fost făcute în timpul perioadelor de boom real pentru industrie. Investim foarte mult în tehnologia noastră, permițându-ne să executăm fără probleme un număr atât de mare de ordine. Este, desigur, ceva care nu ar fi posibil fără clienții noștri, așa că aș dori să le mulțumesc pentru că ne-au ales. Cred că acest lucru demonstrează că traderii din întreaga lume recunosc că FxPro este un broker care își respectă clienții și care își onorează întotdeauna angajamentele. "
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960