FxPro Anunță Înregistrarea unui Număr Record de Tranzacții Executate Zilnic

4 Februarie 2015, Londra. După un început deosebit de ocupat al Noului An, atât în ​​ceea ce privește noii clienți, cât și activitatea de tranzacționare, FxPro Group anunță că a doborât toate recordurile pentru cele mai multe tranzacții executate, precum și pentru cel mai mare volum tranzacționat într-o singură zi.

Recordul anterior al companiei era de 124.778 tranzacții. În data de 3 februarie 2015, compania a doborât acest record, executând 199.397 tranzacții în 24 de ore, cu o creștere de 59,8% față de recordul anterior.

Activitatea de tranzacționare a zilei s-a văzut, de asemenea, ceea ce a determinat înregistrarea de către companie a unui volum de tranzacționare ridicat, din toate timpurile, cu o creștere de 13,8% față de recordul precedent.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a menționat următoarele:

"Acestea sunt cifre extrem de încurajatoare, mai ales că vârfurile noastre de record anterioare au fost făcute în timpul perioadelor de boom real pentru industrie. Investim foarte mult în tehnologia noastră, permițându-ne să executăm fără probleme un număr atât de mare de ordine. Este, desigur, ceva care nu ar fi posibil fără clienții noștri, așa că aș dori să le mulțumesc pentru că ne-au ales. Cred că acest lucru demonstrează că traderii din întreaga lume recunosc că FxPro este un broker care își respectă clienții și care își onorează întotdeauna angajamentele. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă