info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță Statisticile Trimestriale privind Executările

29 Octombrie 2015, Londra. La începutul acestui an, brokerul online FxPro a luat inițiativa de a publica statistici trimestriale referitoare la standardele sale de servicii. Decizia a fost luată din efortul de a spori transparența pe piața forex și de a încuraja cât mai mulți participanți din industrie să fie la fel de deschiși față de operațiunile lor. Astăzi, FxPro are plăcerea să anunțe procentele de derapaj și executare pentru lunile Iulie, August și Septembrie 2015.

Statisticile de derapaj Q3 ale FxPro sunt următoarele:

  • Pozitiv=43,4%
  • La Cotație=39,6%
  • Negativ=17.0%

Procentele de re-cotație pentru aceeași perioadă:

  • Re-cotație=4,5%
  • Pozitiv=2,8%
  • Negativ=1.7%

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"Statisticile noastre de executare sunt foarte încurajatoare. Chiar dacă a existat o volatilitate crescută a pieței în al treilea trimestru al anului 2015, am reușit să înregistrăm aceste cifre promițătoare care dezvăluie simetria de derapaj și stau mărturie a faptului că dispunem de tehnologii de executare și de potrivire a ordinelor avansate . Scopul nostru rămâne acela de a le oferi clienților noștri un serviciu perfect și o executare ordonată, chiar și în cele mai volatile condiții de piață ".
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960