info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță Lansarea unei Noi Platforme de Pariere Spread-uri - FxPro Edge

FxPro Edge

11 August 2017, Londra. Pentru a sărbători începutul sezonului în Premier League 2017/18 și primul joc pe baza acordului de sponsorizare de 3 ani dintre FxPro și Watford FC, care are loc sâmbătă, 12 august, 2017 împotriva echipei FC Liverpool, la Vicarage Road din Londra, brokerul online are plăcerea de a anunța lansarea platformei FxPro Edge, o platformă revoluționară de Pariere Spreaduri.

Pariurile pe Spreaduri este un mod nou și flexibil pentru traderi de a investi pe piețele financiare și va fi disponibil începând de astăzi, 11 august 2017, pentru toți clienții înregistrați ai FxPro UK Limited, care sunt rezidenți în Marea Britanie. Cu FxPro Edge, traderii pot Paria pe Spreaduri Forex, Indici spot, Acțiuni, Metale spot și Energii spot, fără comision și pot beneficia de sistemul de executare mulți-premiat, pentru care FxPro este atât de cunoscut.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"Suntem hotărâți să oferim în mod constant clienților noștri noi modalități de a investi în piețele financiare. Parierea pe Spreaduri a crescut în popularitate în ultimii ani, iar cu FxPro Edge, clienții noștri pot acum să experimenteze beneficiile acestei noi metode de investiție, consolidate de condițiile noastre de tranzacționare profesionale și de opțiunea de top din industrie, unde nu este nevoie de Intervenția Biroului de Executare (Fără Intervenția Biroului de Executare). "
Înapoi la toate Comunicatele de Presă
Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960