info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță Lansarea unei Noi Platforme de Pariere Spread-uri - FxPro Edge

FxPro Edge

11 August 2017, Londra. Pentru a sărbători începutul sezonului în Premier League 2017/18 și primul joc pe baza acordului de sponsorizare de 3 ani dintre FxPro și Watford FC, care are loc sâmbătă, 12 august, 2017 împotriva echipei FC Liverpool, la Vicarage Road din Londra, brokerul online are plăcerea de a anunța lansarea platformei FxPro Edge, o platformă revoluționară de Pariere Spreaduri.

Pariurile pe Spreaduri este un mod nou și flexibil pentru traderi de a investi pe piețele financiare și va fi disponibil începând de astăzi, 11 august 2017, pentru toți clienții înregistrați ai FxPro UK Limited, care sunt rezidenți în Marea Britanie. Cu FxPro Edge, traderii pot Paria pe Spreaduri Forex, Indici spot, Acțiuni, Metale spot și Energii spot, fără comision și pot beneficia de sistemul de executare mulți-premiat, pentru care FxPro este atât de cunoscut.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"Suntem hotărâți să oferim în mod constant clienților noștri noi modalități de a investi în piețele financiare. Parierea pe Spreaduri a crescut în popularitate în ultimii ani, iar cu FxPro Edge, clienții noștri pot acum să experimenteze beneficiile acestei noi metode de investiție, consolidate de condițiile noastre de tranzacționare profesionale și de opțiunea de top din industrie, unde nu este nevoie de Intervenția Biroului de Executare (Fără Intervenția Biroului de Executare). "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă