FxPro Anunță o Dezvoltare Majoră a Operațiunilor Sale Globale

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un broker de frunte în domeniul FX, a anunțat astăzi o dezvoltare importantă în afacerile sale globale - FxPro UK Ltd este acum deschisă pentru afaceri și va fi un model de tip agenție.

Clienții FxPro UK Ltd vor beneficia de un mediu real de executare fără intervenția biroului de tranzacționare.

FxPro UK Ltd cotează fluxuri și agregate de la bănci importante, inclusiv Deutsche Bank, UBS și Morgan Stanley, și le transmite direct clienților pentru a se asigura că primesc întotdeauna cele mai competitive prețuri.

Prin trimiterea ordinelor la cel mai bun preț de vânzare / cumpărare oferit din oferta a peste 10 furnizori de lichidități și doar cu perceperea unei majorări a spread-ului sau a unui comision complet transparent, interesele FxPro sunt pe deplin aliniate cu cele ale clienților săi .

În plus, sub umbrela globală a serviciilor oferite de FxPro, clienții au acum posibilitatea de a deschide un cont direct cu una dintre cele trei companii reglementate separat - inclusiv FxPro UK Ltd din Londra, reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (fosta FSA).

FxPro a făcut eforturi concertate în ultimii ani pentru a face din transparența nu doar o piatră de temelie a modelului său de afaceri, ci și pentru a încuraja asumarea acesteia în industria extinsă de tranzacționare. Este acum autorizată de FCA și CySEC și, în ciuda faptului că este o companie privată, își publică online statisticile operaționale trimestrial. Este, de asemenea, membru al Grupului de Ofițeri de Conformitate pentru Casele de Valori Mobiliare (SHCOG).

La scurt timp după deschiderea biroului australian al FxPro anul trecut, extinderea serviciilor de către FxPro UK Ltd și trecerea companiei la modelul de tip agenție este o altă piatră de hotar în progresul FxPro în direcția devenirii broker-ului FX preferat în întreaga lume.

Denis Sukhotin, fondatorul FxPro, a comentat:

"FxPro este încântata să anunțe deschiderea FxPro UK Ltd și obținerea aprobării sale de reglementare pentru a opera pe sistemul modelului tip agenție. În urma lansării de anul trecut a platformei noastre cTrader ECN, cu "executare fără intervenția biroului de tranzacționare", facem încă un pas gigant în alinierea intereselor noastre cu cele ale clienților noștri, printr-o tranziție deplină la un model de agenție pe toate platformele noastre. Prin eliminarea oricărui potențial conflict între interesele clientului și cele ale broker-ului din biroul de intervenție, credem că le putem oferi clienților FX de tip retail un serviciu de tarifare și executare mai transparente. Pe măsură ce clienții FX tip retail au devenit mai sofisticați și mai experimentați, considerăm că, cererea pentru un model de executare transparent și de încredere a devenit principalul motor al industriei. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă