info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță o Dezvoltare Majoră a Operațiunilor Sale Globale

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un broker de frunte în domeniul FX, a anunțat astăzi o dezvoltare importantă în afacerile sale globale - FxPro UK Ltd este acum deschisă pentru afaceri și va fi un model de tip agenție.

Clienții FxPro UK Ltd vor beneficia de un mediu real de executare fără intervenția biroului de tranzacționare.

FxPro UK Ltd cotează fluxuri și agregate de la bănci importante, inclusiv Deutsche Bank, UBS și Morgan Stanley, și le transmite direct clienților pentru a se asigura că primesc întotdeauna cele mai competitive prețuri.

Prin trimiterea ordinelor la cel mai bun preț de vânzare / cumpărare oferit din oferta a peste 10 furnizori de lichidități și doar cu perceperea unei majorări a spread-ului sau a unui comision complet transparent, interesele FxPro sunt pe deplin aliniate cu cele ale clienților săi .

În plus, sub umbrela globală a serviciilor oferite de FxPro, clienții au acum posibilitatea de a deschide un cont direct cu una dintre cele trei companii reglementate separat - inclusiv FxPro UK Ltd din Londra, reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (fosta FSA).

FxPro a făcut eforturi concertate în ultimii ani pentru a face din transparența nu doar o piatră de temelie a modelului său de afaceri, ci și pentru a încuraja asumarea acesteia în industria extinsă de tranzacționare. Este acum autorizată de FCA și CySEC și, în ciuda faptului că este o companie privată, își publică online statisticile operaționale trimestrial. Este, de asemenea, membru al Grupului de Ofițeri de Conformitate pentru Casele de Valori Mobiliare (SHCOG).

La scurt timp după deschiderea biroului australian al FxPro anul trecut, extinderea serviciilor de către FxPro UK Ltd și trecerea companiei la modelul de tip agenție este o altă piatră de hotar în progresul FxPro în direcția devenirii broker-ului FX preferat în întreaga lume.

Denis Sukhotin, fondatorul FxPro, a comentat:

"FxPro este încântata să anunțe deschiderea FxPro UK Ltd și obținerea aprobării sale de reglementare pentru a opera pe sistemul modelului tip agenție. În urma lansării de anul trecut a platformei noastre cTrader ECN, cu "executare fără intervenția biroului de tranzacționare", facem încă un pas gigant în alinierea intereselor noastre cu cele ale clienților noștri, printr-o tranziție deplină la un model de agenție pe toate platformele noastre. Prin eliminarea oricărui potențial conflict între interesele clientului și cele ale broker-ului din biroul de intervenție, credem că le putem oferi clienților FX de tip retail un serviciu de tarifare și executare mai transparente. Pe măsură ce clienții FX tip retail au devenit mai sofisticați și mai experimentați, considerăm că, cererea pentru un model de executare transparent și de încredere a devenit principalul motor al industriei. "
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960