Revista Capital Finance Internațional Magazine Recunoaște Meritele FxPro și-i Oferă Premiul pentru Cea mai Bună Executare FX la Nivel Global

21 Noiembrie 2014, Londra. FxPro Group Ltd (FxPro) a fost premiată cu titlul de "Best FX Execution, Global" de către Capital Finance Internațional Magazine (CFI.co). Clienții care folosesc platformele MT4 și cTrader se așteaptă la o executare rapidă și fiabilă a tranzacțiilor, iar investiția FxPro în infrastructura sa a însemnat că aceștia beneficiază de un fond de lichidități extrem de profund, livrat de cei doisprezece furnizori de lichidități. De asemenea, tranzacționarea nu implică intervenția biroul de tranzacționare, nivelul de derapaj excepțional de scăzut, iar latența a fost redusă de la milisecunde la micro milisecunde.

"Suntem încântați că am primit premiul" Best Execution, Global "de la CFI.co. Este o dovadă a investiției pe care am efectuat-o în tehnologia noastră pentru a ne asigura că ai noștri clienți beneficiază de o viteză excepțională și pot fi siguri că prețul pe care îl văd este și prețul pe care îl obțin. Acest premiu vine, de asemenea, într-un moment în care căutăm să ne extindem serviciile în spațiul instituțional cu o ofertă care va fi lansată în curând. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

FxPro a finalizat achiziția Quotix, un agregator spot FX, care va îmbunătăți și mai mult adâncimea lichidității și executarea tranzacțiilor.

"FxPro oferă acces profesionist, rapid și sigur la piețe. Faptul că este o Agenție Model FX reprezintă un exemplu, iar asistență pentru clienți este remarcabilă. Firma are o abordare demnă de încredere și transparentă, a muncit din greu pentru a elimina conflictele de interese, este reglementată în două jurisdicții și poate fi o alegere de încredere pentru noii intrații pe piețe, precum și pentru traderii mai experimentați. Există o selecție extrem de impresionantă de platforme de tranzacționare la FxPro, informațiile despre piață, ce le sunt furnizate clienților, fiind puternice și de încredere, iar firma utilizează o tehnologie care le oferă clienților beneficii din plin. Nu avem nicio ezitare în a confirma premiul acordat în această categorie-cheie companiei FxPro și le prezentăm felicitările noastre pentru inovațiile interesante și importante pe care FxPro le aduce tranzacțiilor pe Forex. "Comitetul de Jurizare CFI.co.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă