Investe╚Öte ├«n mod responsabil Investe╚Öte ├«n mod responsabilInveste╚Öte ├«n mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 79.58% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui s─â iei ├«n considerare dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi pierzi banii.CFD-urile ╚Öi Pariurile Spread sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii datorit─â efectului de levier. 80.52% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci c├ónd tranzac╚Ťioneaz─â CFD-uri ╚Öi Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui s─â te g├ónde╚Öti dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi Parierea Spread ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investe╚Öte Responsabil: Tranzac╚Ťionarea de CFD-uri implic─â riscuri semnificative.

Sponsorizare Echipament Aston Villa

FxPro, o companie cu sediul ├«n Cipru ╚Öi principalul broker de retail la nivel mondial ├«n domeniul Forex ╚Öi al CFD-urilor, a anun╚Ťat c─â va deveni Principalul Partener Comercial al Clubului de Fotbal Aston Villa ...

Compania FxPro Financial Services Ltd (FxPro), o companie cu sediul ├«n Cipru ╚Öi principalul broker de retail ├«n domeniul Forex ╚Öi al CFD-urilor, a anun╚Ťat c─â va deveni Principalul Partener Comercial al Clubului de Fotbal Aston Villa ├«ncep├ónd cu luna iulie 2010 ├«n cadrului unui acord semnat pe trei ani. Ca parte a ├«n╚Ťelegerii, FxPro va ap─ârea pe noul echipament al Clubului, care va fi prezentat ├«n dat─â de 15 iulie la Birmingham.

Vorbind din partea FxPro, ╚śeful Filialei din Limassol, directorul Denis Sukhotin, este entuziasmat de noul parteneriat. "Aston Villa este unul dintre marile nume ale Campionatului de Fotbal Englez Premier League, cu o mul╚Ťime de fani, a c─âror loialitate se ├«ntinde dincolo de Marea Britanie. FxPro este m├óndru s─â colaboreze cu acest club de tradi╚Ťie, deoarece continu─â s─â concureze la cel mai ├«nalt nivel al celei mai prestigioase ligi na╚Ťionale de fotbal din lume. "

Jim Manczak, Director Rela╚Ťii Strategice FxPro, a ad─âugat,

"Ne propunem s─â lucr─âm ├«n mod diligent cu partenerii no╚Ötri de la clubul Aston Villa ╚Öi s─â ne extindem brandul ├«n ├«ntreaga lume. Villa este unul dintre cluburile cele mai vechi ╚Öi mai prestigioase din fotbalul englez ╚Öi campaniile sale sunt urm─ârite pe tot globul. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â interac╚Ťion─âm cu fanii s─âi din ├«ntreaga lume. '
"Virgin Racing Formula One, Campionatul Mondial de Raliuri, Raliul Ciprului ╚Öi acum Clubul de Fotbal Aston Villa sunt toate cele mai bune colabor─âri sportive de care ne bucur─âm. Rela╚Ťia din ce ├«n ce mai apropiat─â a FxPro cu sportul interna╚Ťional reflect─â abordarea inovatoare a brandului la nivel global ╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öirea intereselor ╚Öi limbajului comun cu clien╚Ťii din ├«ntreaga lume. "
"Suntem foarte entuziasma╚Ťi s─â intr─âm ├«n acest nou parteneriat cu FxPro", a spus Paul Faulkner, Directorul Executiv al Clubului de Fotbal Aston Villa. "Aceasta reflect─â cre╚Öterea noastr─â continu─â ├«n calitate de Club de Fotbal, dup─â un sezon ├«n care am terminat pe locul ╚Öase ├«n Premier League pentru al treilea an consecutiv, ├«n timp ce de dou─â ori ajungem pe Wembley - juc├ónd ├«n finala Cupei Carling ╚Öi ├«n semifinalele Cupei FA".

Asocierea revolu╚Ťionar─â dintre Aston Villa ╚Öi Acorns - cel mai mare furnizor de ├«ngrijire ├«n c─âmine pentru ├«mbun─ât─â╚Ťire condi╚Ťiilor de via╚Ť─â a copiilor din Marea Britanie - va r─âm├óne ├«n vigoare, cu Acorns devenind Partenerul Nostru Oficial de Caritate ╚Öi, al─âturi de FxPro, vom realiza un angajament puternic pentru a sprijini ac╚Ťiunile de caritate la nivel de eforturi comune .

Despre Aston Villa

Clubul de fotbal Aston Villa a fost ├«nfiin╚Ťat ├«n anul 1874 ╚Öi a devenit membru fondator al Ligii de Fotbal ├«n 1888. Clubul a ob╚Ťinut titlul de Campion al Marii Britanii de ╚Öapte ori, ├«ntre 1894 ╚Öi 1981. C├ó╚Ötig─âtorii de ╚Öapte ori ai Cupei FA - cea mai vechi competi╚Ťie ├«n sistem eliminatoriu din fotbalul mondial - ╚Öi c├ó╚Ötig─âtorii de cinci ori ai Cupei Ligii, Villa a atins punctul culminant ├«n fotbalul european ├«n anul 1982, atunci c├ónd a ├«nvins Bayern M├╝nchen ╚Öi a c├ó╚Ötigat Cupa Campionilor Europeni. Aston Villa este un club de fotbal ambi╚Ťios. Martin O'Neill este unul dintre cei mai aprecia╚Ťi manageri din acest sport, iar proprietarul Randy Lerner de╚Ťine, de asemenea, echipa de fotbal Cleveland Brown din Liga Na╚Ťional─â de Fotbal American (NFL). Ultimul sezon l-a terminat pe locul al ╚Öaselea ├«n Premier League Barclays - pentru al treilea sezon consecutiv - ╚Öi a ajuns de dou─â ori pe Wembley, juc├ónd finala Cupei Carling ╚Öi semifinalele Cupei FA. Pentru informa╚Ťii suplimentare, viziteaz─â www.avfc. co.uk .

Pentru informa╚Ťii suplimentare, te rug─âm contacteaz─â:

Brian Doogan
Tel + 44 7984 637 628