Proiectele noastre

FxPro evoluează și se dezvoltă constant. Pe această pagină, suntem mândri să prezentăm proiectele noastre globale recente, parteneriatele în curs și produsele create cu dorința de a oferi servicii financiare premium, de înaltă calitate și utile.

Aplicația FxPro

Aplicația noastră toate-în-una pentru Android și iOS oferă instrumente puternice de gestionare a contului, o platformă de tranzacționare nativă și un calendar economic integrat. Aplicația de marcă este un proiect continuu pentru noi, cu actualizări regulate și noi funcții adăugate.

Află mai multe

Parteneriate FxPro

Câștigați până la 55% din venitul de spread sau 1.100 USD per client introdus cu schemele noastre personalizate de rebate și comisioane. Colaborați cu profesioniștii!

Colaborați cu profesioniștii!

Fundația FxPro

FxPro este dedicată responsabilității sociale corporative, făcând donații regulate și susținând diverse organizații de caritate și cauze valoroase pe care le ținem cu drag în inimile noastre.

Află mai multe

Dezvoltați-vă cunoștințele financiare

Blog de știri FxPro

Citiți recenziile zilnice ale pieței și ultimele comentarii ale experților din partea echipei de analisti FxPro.

Află mai multe

Sponsorizări

FxPro a investit deja 121.000.000 de dolari pentru proiecte internaționale care împărtășesc ambiția și impulsul nostru de creștere.

FxPro
În Viteză Avem Încredere

Consultați pagina care detaliază parteneriatul nostru în curs de desfășurare cu McLaren Racing. Suntem mai mult decât mândri să colaborăm cu o echipă precum McLaren care împărtășește aceeași pasiune pentru viteză și excelență ca și FxPro.

Echipa de navigație FxPro „Beda”

Echipa noastră de navigație de marcă - formată din cinci exploratori maritimi - a fost înființată în 2015. În doar patru ani, „Beda” a câștigat șase competiții internaționale!