info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Sponsorizări

FxPro a investit deja 121.000.000 de dolari pentru proiecte internaționale care împărtășesc ambiția și impulsul nostru de creștere.

car

Consultați pagina care detaliază parteneriatul nostru în curs cu McLaren F1TM și citiți despre colaborarea noastră istorică. Urmăriți-ne pe social media pentru oferte exclusive de premii.

Echipa noastră de navigație de marcă - formată din cinci exploratori maritimi - a fost înființată în 2015. În doar patru ani, „Beda” a câștigat șase competiții internaționale!