info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
Swap (Swap)

Swap este dobânda care se acumulează atunci când deții o poziție într-o pereche valutară peste noapte. Toate tranzacțiile valutare implică împrumutul unei monede (cotația) pentru a achiziționa o altă monedă (de bază) și atunci când deții aceste poziții, dobânda de peste noapte se percepe pentru fiecare monedă din pereche. Traderii plătesc dobânzi pentru moneda pe care au împrumutat-o și primesc dobânzi pentru moneda pe care au cumpărat-o. Așadar, în măsura în care rata dobânzii la moneda de cotare este mai mare decât cea a monedei de bază, traderul poate datora dobândă sau poate primi dobândă atunci când are loc acțiunea de roll over.

Swap este calculat după cum urmează: Swap = (un pip / la cursul de schimb) * dimensiunea tranzacției (dimensiunea lotului) * valoarea swap în puncte. Apasă pe "Calculator Tranzacționare" din meniul din stânga pentru a efectua calculele swap.