info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
Sentimentul (Sentiment)

Sentimentul este emoția generală care înconjoară un anumit instrument financiar, piață sau economie. În multe privințe, este o atitudine agregată a tuturor investitorilor care iau parte la acea piață specifică. Termenii "bullish" și "bearish" se referă la sentimentul care înconjoară o piață în măsura în care se descrie acțiunea șe de preț. Investitorii vorbesc, de asemenea, despre se emoția de tip "hawkish" sau "dovish", referindu-se la atitudinea bancherului central față de ratele dobânzilor și de creștere; un sentiment de hawkish susține și încurajează menținerea ratelor ridicate ale dobânzii, în timp ce un sentiment provocator promovează creșterea economică prin rate scăzute ale dobânzii, cu o preocupare mai scăzută sau deloc asupra presiunilor inflaționiste. Sentimentul, de unul singur, poate asupră dramatic oportunitățile unei piețe, deși o va face în mod temporar. Un exemplu perfect în acest sens a avut loc în 2012, când, în mijlocul crizei datoriilor suverane din Europa și al multor speculații cu privire la viitorul monedei unice, președintele BCE Mario Draghi, care a vorbit la o conferință de la Londra, a promis să facă "orice este nevoie" pentru salvarea monedei euro. Numai cuvintele sale au fost suficiente pentru a face ca euro să se ralieze, iar costurile împrumuturilor din Spania și Italia să scadă.