info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
Sesiunea Asiatică (Asian Session)

Sesiunea Asiatică se referă la perioada în care piețele din Asia sunt deschise. Este cea mai veche sesiune dintr-o zi de tranzacționare și prima sesiune care se deschide după sfârșitul săptămânii. Termenul este deseori folosit în mod interschimbabil cu cel de sesiunea din Tokyo; cu toate acestea, multe țări, inclusiv China, Australia, Noua Zeelandă și Rusia, sunt prezente și ele pe acest interval orar. Prin urmare, Sesiunea Asiatică este mai lungă decât sesiunea de la Tokyo, care rulează între orele 23:00 și 8:00 GMT. Aceste ore se modifică atunci când se trece la ora de vară.