info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
Profit și Pierdere (P&P) (Profit and Loss (P&L))

Profitul și Pierderea reprezintă o metodă de monitorizare a capacității unui trader de a genera în mod consecvent mai mult profit decât pierderi, într-o anumită perioadă de timp. Profitul și pierderea se calculează luându-se ca bază de raportare profitul mediu din tranzacțiile câștigătoare și împărțindu-l la pierderea medie din tranzacțiile necâștigătoare. Rezultatul este format din două cifre care formează un raport al profitului și pierderii. Un punct de referință comun pentru o strategie reușită este că ar trebui să se genereze un raport al profitului și pierderii de cel puțin 2: 1.