info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
PIB (Produsul Intern Brut) (GDP (Gross Domestic Product))

Produsul Intern Brut este un indicator economic care urmărește modificările valorii totale a bunurilor și serviciilor produse de o țară sau de o regiune economică (ajustată în funcție de inflație). PIB-ul evidențiază activitatea economică și este considerat cel mai important barometru al sănătății economice a unui stat/regiuni. Cu excepția Canadei, care își prezintă valorile PIB-ului în fiecare lună, PIB-ul este raportat, de regulă, trimestrial. Cele mai multe țări raportează trei versiuni ale cifrelor PIB-ului: un raport preliminar, o a doua estimare în formă revizuită și o versiune finală. Chiar dacă raportul preliminar nu este cel mai exact, acesta are tendința de a avea cel mai mare impact asupra pieței datorită faptului că este lansat primul. Atunci când PIB-ul este mai mare decât cel așteptat, acesta tinde să aibă un efect benefic asupra valorii monedei în cauză.