info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
Nivel Suport (Support Level)

Atunci când se înregistrează o acțiune privind prețul unui activ, nivelul suport este acel nivel al prețului la care piața pare reticentă sau nu dorește să scadă sub o anumită valoare specificată. Cu alte cuvinte, este un nivel la care este probabil să se producă cumpărarea. Traderii folosesc adesea valori scăzute curente pentru a schematiza liniile suport pe graficele pe care le monitorizează, deoarece acestea pot fi indicatori buni ai unei inversări iminente a trendurilor. De cele mai multe ori, prețul unui activ nu reușește să scadă sub un nivel de suport, cu cât acesta este mai puternic.