info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Ai sentimentul că este puțin descurajant? Suntem aici pentru a te ajuta Academia noastră de tranzacționare pas cu pas te va îndruma prin lumea Tranzacționării Forex și te va învăța tot ce trebuie să știi. Termenii cheie de tranzacționare pot fi găsiți în glosarul de termeni ai traderului.
Momentum (Momentum)

Momentum este un indicator care arată rata la care se modifică prețul unui activ-suport, fie într-o direcție ascendentă, fie într-una descendentă. Imediat ce un activ începe să acumuleze un impuls (momentum), se consideră că este din ce în ce mai probabil că va continua să se miște în aceeași direcție. În analiza tehnică, indicatorii de impuls sunt numiți oscilatori și sunt folosiți pentru a indica tendințele emergente.