info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: CONTABILITATE & SEIF

Cum pot depune bani în Portofelul meu FxPro?

Fondurile depozitate sunt creditate automat în Portofelul tău FxPro. Poți transfera orice sumă între Portofelul tău FxPro și conturile tale de tranzacționare oricând dorești. Conectează-te la FxPro Direct , selectează "Depunere Fonduri" sau "Portofel" și alege opțiunea de plată preferată.

Pentru a vizualiza mai multe informații în ceea ce privește metodele noastre de plată disponibile, accesează acest link:
https://www.fxpro.com/pricing/deposit-methods
Was This Article Helpful?