info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: CONTABILITATE & SEIF

Pot schimba valuta Portofelului FxPro ?

Pentru a evita eventualele taxe de conversie, este de preferat ca Portofelul tău FxPro să fie în aceeași monedă cu cea folosită pentru depuneri și retrageri.

Dacă ai deschis din greșeală Portofelul tău FxPro într-o valută greșită, te rugăm să contactezi Departamentul de Back Office la backoffice@fxpro.com pentru a corecta greșeala.
Was This Article Helpful?