info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: About the Company

Care este diferența dintre jurisdicțiile de reglementare pe care le oferiți clienților?

Oferim 4 jurisdicții de reglementare diferite. Cu toate acestea, deoarece disponibilitatea jurisdicțiilor poate depinde de țara de reședință a clientului, te rugăm să verifici pagina de înregistrare pentru a afla care jurisdicții sunt disponibile pentru tine.

FxPro Financial Services Ltd este reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Cipru ("CySEC") și de Autoritatea de Conduită a Sectorului Financiar din Africa de Sud (FSCA). FxPro UK Limited este reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară ("FCA"). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Dubai Financial Services Authority ("DFSA"). FxPro Global Markets Limited este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas ("SCB").

Was This Article Helpful?