info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: About the Company

Care sunt avantajele tranzacționării cu FxPro?

FxPro este un broker de tipul Broker Fără Intervenția Biroului de Tranzacționare, oferindu-ți condiții profesionale de tranzacționare, tehnologie de execuție superioară și acces la un nivel ridicat de lichiditate.

În calitate de susținător puternic al practicilor de transparență și de tranzacționare echitabilă, FxPro garantează că fondurile clienților sunt complet separate de fondurile proprii ale companiei și acestea sunt depozitate în conturi bancare separate în marile bănci europene, inclusiv la entitățile financiar bancare Barclays Bank PLC, Credit Suisse AG și Royal Bank of Scotland.

FxPro oferă, de asemenea, materiale educaționale gratuite, instrumente de tranzacționare de tip Forex și conturi demo de tranzacționare tuturor clienților noștri pentru a-i ajuta să exerseze și să învețe cât mai multe despre tranzacționarea CFD-urilor înainte de a deschide un cont de tranzacționare live. Serviciul de Asistență Clienți al FxPro este pregătit să te ajute 24/5 la orice întrebări ai putea avea, în mai mult de peste 20 de limbi.

Was This Article Helpful?