info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: About the Company

De cât timp activează FxPro în domeniul tranzacționării?

Compania FxPro Financial Services Ltd a fost înregistrată la data de 31 iulie 2006 și a primit licența CySEC în data de 05 martie 2007.

FxPro UK Limited a obținut avizul de reglementare din partea Autorității Financiare din Marea Britanie (FSA) în data de 18 August 2010. Această licență a fost reînnoită de Autoritatea de Conduită Financiară ("FCA") la 1 aprilie 2013, după ce FSA a fost dizolvată și divizată între Autoritatea de Reglementare Prudențială (PRA) și FCA.

FxPro Global Markets MENA Limited a fost înmatriculată la data de 03 iulie 2017 și a primit licența nr. DFSA F003333 la 26 octombrie 2017.

FxPro Global Markets Ltd a fost înregistrată în 2016 și a obținut licența de la SCB în 2017.

Was This Article Helpful?