info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de ajutor FxPro: Despre companie

Cum pot să mă înregistrez ca Afiliat?

Găsești mai multe informații despre opțiunile noastre de parteneriat prin intermediul acestui link: https://www.fxpro.com/partners
Completează formularul online cu datele tale de contact și câteva informații de bază (de exemplu, site-ul tău (dacă este cazul), numărul potențialilor clienți etc.) și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta pentru a discuta mai departe.
Was This Article Helpful?