Platforma de tranzacționare MetaTrader 5

Bucurându-se de reputația impresionantă a predecesorului său, platforma de tranzacționare FxPro MT5 îți oferă tot ce ai nevoie pentru a tranzacționa pe piețele financiare. MT5 este ușor de utilizat și complet personalizabil pentru a se potrivi stilului tău de tranzacționare.

Deschide Cont

FxPro a fost numit de două ori "Cel mai bun broker MT5" din 2015 și 2016 la UK Forex Awards. Descărca platforma MT5 Desktop sau tranzacționează în mișcare cu MT5 de pe dispozitive iOS și Android.

Caracteristici-cheie

MetaTrader 5 este o platformă puternică bazată pe web care vă oferă acces la piețele globale, fără a fi nevoie să descărcați sau să instalați niciun software.

MT5 vă permite să diagramați bunurile la 21 de intervale de timp diferite și vă oferă posibilitatea de a avea până la 100 de diagrame deschise la un moment dat.

Comparați caracteristicile și funcționalitățile platformelor noastre de tranzacționare: MT4, MT5 și cTrader. Tabelul de comparare a platformelor


Mai aveți întrebări despre MetaTrader 5?
Contactați Asistența pentru clienți

MetaTrader 5 Desktop & Web

MetaTrader 5 este o platformă de tip totul într-un singur loc care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a tranzacționa pe piețele financiare ale lumii. Platforma de tranzacționare FxPro MT5 este ușor de utilizat și complet personalizată pentru a se potrivi stilului tău de tranzacționare.

MetaTrader 5 pentru Mobil

Ideală pentru traderii aflați în mișcare, versiunea pentru mobil MT5 aduce noi tipuri de ordine și informații aprofundate ale pieței direct pe dispozitivul mobil. Disponibil pentru iOS și Android.