Platforma de tranzacționare FxPro MT4: o combinație câștigătoare

MetaTrader 4 s-a stabilit ca drept standardul industriei. Combinând o interfață de utilizator intuitivă cu un mediu bogat în caracteristici personalizabile, platforma de tranzacționare MT4 oferă tot ceea ce un trader are nevoie pentru a grafica activele, a plasa comenzi și a gestiona poziții.

Deschide Cont

Infrastructură de tranzacționare avantajoasă , prețurile competitive și executarea superioară a ordinului * fără intervenție prin biroul de tranzacționare - reprezintă una dintre cele mai puternice combinații de tranzacționare de pe piața forex online.

Caracteristici-cheie

Platforma MT4 este concepută pentru a facilita o experiență de tranzacționare fluență și eficientă. Descarcă MT4 și accesează trei tipuri diferite de diagrame, nouă intervale de timp, cincizeci de indicatori tehnici și o interfață complet personalizabilă.

Comparați caracteristicile și funcționalitățile platformelor noastre de tranzacționare: MT4, MT5 și cTrader. Tabelul de comparare a platformelor


Mai aveți întrebări despre MetaTrader 4?
Contactați Asistența pentru clienți

MetaTrader 4 Desktop & Web

Cu acces la trei tipuri de diagrame diferite, nouă intervale de timp, peste cincizeci de indicatori tehnici preinstalati și o interfață complet personalizabilă, MetaTrader 4 vă oferă posibilitatea de a monitoriza piețele cu precizie.

MetaTrader 4 pentru Mobil

Cu FxPro MT4 Mobile te poți bucura de cea mai populară platformă de tranzacționare de pe telefonul mobil, de oriunde și în orice moment. Disponibilă pentru iOS și Android.