Platformă de tranzacționare cTrader

Deși cTrader este un începător relativ în lumea platformelor de tranzacționare, acesta a dezvoltat deja o urmărire fidelă a traderilor care caută un nivel suplimentar de analiză a pieței și acces în profunzimea maximă a pieței *.

Deschide Cont

FxPro le oferă traderilor de pe platforma cTrader cele mai bune prețuri de licitare și de solicitate disponibile pe piață, chiar și de la cele mai competitive instituții.

Caracteristici-cheie

FxPro cTrader este o platformă de tranzacționare puternică, care oferă cele mai bune prețuri de licitare și de solicitate disponibile pe piață - cu ordine completate în doar câteva milisecunde. Descarcă platforma de tranzacționare cTrader și vizualizează profunzimea completă a pieței de pe o interfață a utilizatorului impresionantă.

Comparați caracteristicile și funcționalitățile platformelor noastre de tranzacționare: MT4, MT5 și cTrader. Tabelul de comparare a platformelor


Mai aveți întrebări despre cTrader?
Contactați Asistența pentru clienți

Platforma cTrader Web

FxPro cTrader Web îți oferă toate avantajele comerțului online direct din browserul tău. Acum te poți conecta la contul tău de cTrader oriunde te-ai afla, fără să trebuiască să instalezi vreun software.

cTrader pentru mobil

Accesează-ți contul de cTrader de pe telefonul tău mobil și beneficiază de infrastructura noastră de tranzacționare cu un nivel de latență extrem de redusă. Disponibilă pentru iOS și Android.