info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Join the№1 Broker*

* Pe baza a peste 70+ Premii Internaționale & în Marea Britanie

Investește în #US30 (Dow Jones Industrial Average), EURUSD, Aur și Apple dintr-un singur cont

laptop

Tranzacționează CFD-uri pe o gamă largă de instrumente, inclusiv perechi populare FX, Contracte Futures, Indici, Metale, Energii și Acțiuni, și experimentează piețele globale din vârful degetelor tale.

Află mai multe

Multiple opțiuni de depunere
și retragere

Le oferim clienților noștri o gamă largă de opțiuni de plată pentru a-și alimenta conturile, inclusiv transfer bancar, carduri de debit/credit, PayPal, Skrill, Neteller și UnionPay 1 .

Începe acum

Spread-uri ferme
și fără comision

Intră pe piețele lumii și explorează oportunități de tranzacționare nelimitate
cu cel mai bun broker din lume 2 - totul cu spread-uri ferme și fără comision 3 .

Încearcă și tu

Alege o platformă care să se potrivească nevoilor tale

Le oferim clienților noștri o gamă largă de platforme desktop, web și mobile, inclusiv MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader și FxPro Edge.

FxPro MetaTrader 4/5,
FxPro cTrader
 • 6 Clase de Active
 • Spread-uri Dixe și Variabile
 • Executare Instant și la Piața
 • Facilități de Tranzacționare EA/cBot
FxPro Edge
 • Cea mai bună platformă de tranzacționare online - FXWeek
 • Spreaduri Ferme
 • Executare Ordine dintr-o Singură Atingere
 • Executare la Piața

1,300,000 conturi clienți

FxPro le oferă clienților servicii de tranzacționare online începând cu anul 2006 și deservește în prezent 173 de țări din întreaga lume.

70+ premii internaționale

FxPro a obținut recunoaștere constantă în industrie, câștigând peste 70 de premii internaționale pentru calitatea serviciilor sale.

5-stele pentru serviciul asistență clienți

Echipa noastră dedicată, multilingvă de asistență clienți lucrează 24/5 pentru a-ți oferi suport la un nivel excepțional.

4 reguli industrie

FxPro este bine cunoscut în întreaga industrie ca broker serios și de încredere. Suntem reglementați de FCA, CySEC, FSCA și SCB.

Disponibil pe mobil

Monitorizează piețele în mișcare cu aplicația noastră mobilă și beneficiază de infrastructura de tranzacționare cu o latență extrem de scăzută, de caracteristica multi-premiată de executare a ordinului și de lichiditate profundă. Disponibil pentru dispozitive iOS și Android.

phones
fxpro direct
 • Secure FxPro Wallet
 • MT4, MT5 & cTrader accounts
 • Variety of payment methods
 • Latest economic events
androidios

Sponsori Majore

Official Partner of theMcLaren F1TM TeamPornire 2018
Major Sponsorships
Official Main Sponsor of Yacht Club de MonacoPornire 2016

1   Mai multe opțiuni de plată sunt disponibile. Modalitățile de plată variază în funcție de jurisdicția selectată și de țara de reședință.

2   Recompensat cu peste 70+ premii internaționale și în Marea Britanie.

3   Clienții FxPro de pe platforma cTrader plătesc un comision. Vizualizează-l cu'Calculatorul de Comision cTrader'